‘s Werelds grootste tentlaptop van Dell

Je ziet ze steeds vaker: de 2-in-1-laptops waarbij je het scherm kan losmaken of volledig kan omklappen, zodat je laptop een tablet wordt. Met een touchscreen dus. Modellen tot 15“ vind je zo’n beetje van ieder merk, maar uitvoeringen van 17” heeft nog niemand aangedurfd. Op Computex, de grootste IT-beurs ter wereld, is Dell de eerste die daar verandering in brengt.
Dell breidt zijn Inspiron-lijn uit met de Inspiron 17 7000-serie. Het toestel heeft een groot 360° draaibaar scherm en is verder uitgerust met een infraroodcamera voor Windows Hello en met een 6e generatie Intelprocessor. De tentlaptop is handig voor presentaties of multimedia, maar niet iedereen zal ‘m echt goed draagbaar vinden.

oor wie de 17 inch-variant gewoon te groot vindt, zijn er de nieuwe 13 en 15 inch-modellen van de Inspiron 7000. Aan de lage kant van het spectrum vinden we. Het kleinste 2-in-1-toestel met omklapbaar scherm is de Inspiron 11 3000, met een schermdiagonaal van 11 inch. Dit apparaat heeft een HD ready-scherm en een Intel Core M3-processor. Niet bepaald een krachtpatser, maar voor slechts 249 dollar mag je dat ook niet verwachten. Zijn grotere broers beginnen bij de 749 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *